Pisalna miza za šolarja


Pisalna miza sodi med pomembnejše kose notranje opreme v otroški oz. mladinski sobi. Pomembno je, da je pravilno umeščena v prostoru in dimenzijsko prilagojena.
Otroška soba
Najmanjša priporočena dimenzija pisalne mize je 100x70 cm, viš. 75 cm. Praktično je, da se v sklopu pisalne mize nahaja tudi predalnik. V kolikor prostor dopušča, pa tudi knjižni regal. Idealno je, da je pisalna miza večja, npr. 150x80 cm. V tem primeru se lahko otrok uči skupaj s sošolci ali starši.

V kolikor je možno naj bo pisalna miza umeščena ob okno, zaradi zagotovitve dobršne mere naravne svetlobe. Zagotovljena mora biti tudi umetna osvetlitev pisalne mize (npr. namizna svetilka). V kolikor je otroška soba majhna je dobra rešitev tudi umestitev pisalne mize pod pograd. V tem primeru je pomembno nameniti nekaj več pozornosti umetni osvetlitvi pisalne mize.

Nudimo vam celovite rešitve notranje opreme za otroške sobe. Za več informacij nas pokličite in izkoristite 10% popust pri nakupu otroških sob v mesecu avgustu 2018.Otroške sobe


Mladinska soba Tommy

Razgiban sistem mladinske sobe Tommy ponuja nešteto kombinacij. Celovite rešitve notranje opreme mladinskih sob. več »


Pisalna miza za šolarja

Pisalna miza sodi med pomembnejše kose notranje opreme v otroški oz. mladinski sobi. Pomembno je, da je pravilno umeščen... več »


Otroška soba za punce

Kvalitetno izdelana notranja oprema za otroške sobe.


Kvalitetne postelje Colombini Casa

Lepo oblikovane postelje, kvalitetne izdelave.


Notranja oprema manjših otroških sob

Izvlečne pisalne mize in zložljivi posteljni sistemi so prilagodljiva notranja oprema tudi v manjših otroških sobah. več »